Bram's Natuur

Als Hovenier krijg ik zoveel vragen over alles wat met de tuin en natuur te maken dat ik heb besloten hier iets mee te gaan doen.

Ik vindt het fantastisch om mensen te informeren over de mogelijkheden en iedereen enthousiast te maken voor een groene leefomgeving

Om een goed overzicht te krijgen van wat er allemaal mogelijk is heb ik Bram’s Natuur  bedacht, een platform waarop tips en weetjes te vinden zijn over de tuin en alles wat hierbij komt kijken.

Kijk op mijn socials en ik neem je graag mee om van jouw leefomgeving een plek te creëren waarin je echt gelukkig bent en blijft.

Green Make Over

De Green Make Over Buitenruimte Expert
Bram Engberts 

In de SBS 6 TV serie ‘Green Make Over’ ben ik te zien als buitenruimte expert in dit programma gaan wij met ons team bij mensen thuis langs om te horen en zien hoe zij in hun eigen leefomgeving inspelen op het veranderende klimaat en alles wat er nu op hen afkomt.
Samen met de andere Green Make Over experts schieten wij daar waar nodig én mogelijk in 1 dag te hulp.
https://greenmakeover.nl/

Ditjes & Datjes

Bram Engberts is de nieuwe tuincolumnist van het familiemagazine Ditjes & Datjes, dat in een oplage van 650.000 exemplaren maandelijks wordt verspreid via de winkels van Dirk van den Broek en Dirck III slijterijen. Tuinexpert Bram geeft de 1,2 miljoen lezers vanaf maart elke maand passend en duurzaam tuinadvies.

https://www.ditjesendatjes.nl/column-bram-zomer/

24/7 Green

247Green is een gratis webplatform en -community gericht op iedereen die zich wil laten informeren en laten inspireren over bloemen, planten, tuinieren, buitenleven en een ‘groene life-style’ in bredere zin.

Ook op deze site is Bram te zien met zijn filmpjes: https://247green.nl/fruitbomen-snoeien/

Intratuin

In samenwerking met Intratuin Beemster is in de entree een stand gemaakt met “Tips voor een succesvolle tuin”.
Door middel van een afwisselende film geeft Bram tips om de tuin te verzorgen in diverse periodes van het jaar.